Akcija!

Iglice za olovku (za hidžamu) 100kom

Original price was: 2,299 рсд.Current price is: 1,699 рсд.

Kategorija:
Standardna dostava u roku od 2 do 5 radnih dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
Uračunata cena poštarine prilikom plaćanja

Opis

Lanceta sterilna iglica za olovku za hidžamu je esencijalna komponenta za sigurno i higijensko izvođenje hidžame terapije. Ova sterilna iglica je posebno dizajnirana da se koristi sa olovkom za hidžamu kako bi se precizno i nežno napravile male rupe na koži pre postavljanja čašica za vakuum. Sterilnost iglice je od suštinskog značaja kako bi se sprečile infekcije i osigurala potpuna bezbednost tokom tretmana.

Naša lanceta sterilna iglica je napravljena sa visokim standardima higijene i kvaliteta. Njena oštrica je dovoljno tanka da minimizira nelagodnost tokom upotrebe, a istovremeno pruža tačnost i kontrolu koja je potrebna za pravilno izvođenje terapije. Kada koristite lancetu sterilnu iglicu u kombinaciji sa olovkom za hidžamu, možete biti sigurni da se pridržavate najviših standarda sterilnosti i profesionalnosti, obezbeđujući najbolje rezultate za vaše zdravlje i dobrobit.

Dodatne informacije

Težina0.250 kg
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad na kupovinu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram