Akcija!

Alkohol 96% 1l

Original price was: 399 рсд.Current price is: 299 рсд.

Kategorija:
Standardna dostava u roku od 2 do 5 radnih dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
Uračunata cena poštarine prilikom plaćanja

Opis

Alkohol 96% u pakovanju od 1 litra je snažno dezinfekciono sredstvo koje se često koristi u medicinskim i higijenskim postupcima. Ova visokokoncentrovana formula pruža efikasnu dezinfekciju površina i instrumenata, pomažući u eliminaciji potencijalno štetnih mikroorganizama.

Naš alkohol 96% je pogodan za dezinfekciju radnih površina, instrumenata i opreme pre i posle izvođenja hidžame terapije ili drugih medicinskih postupaka. Njegova visoka koncentracija omogućava brzo isparavanje, ostavljajući površine suvim i spremnim za upotrebu. Pravilno korišćenje ovog alkohola pomaže u održavanju visokih standarda higijene i sigurnosti tokom terapije.

Uz naš alkohol 96% u pakovanju od 1 litra, imaćete snažan saveznik za održavanje čistoće i bezbednosti u vašem profesionalnom ili kućnom okruženju. Bez obzira na to da li se koristi u medicinske svrhe ili za opštu dezinfekciju, ovaj alkohol je pouzdano rešenje za vaše potrebe.

Dodatne informacije

Težina1 kg
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad na kupovinu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram