Akcija!

Gaze samolepljive 100kom

Original price was: 1,299 рсд.Current price is: 1,099 рсд.

Kategorija:
Standardna dostava u roku od 2 do 5 radnih dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
Uračunata cena poštarine prilikom plaćanja

Opis

Gaze samolepljive, u pakovanju od 100 komada, su veoma praktičan medicinski proizvod koji se često koristi za obloge, previjanje rana, ili kao zaštita tokom tretmana. Ove gaze su posebno dizajnirane da budu samolepljive, što znači da se lako mogu pričvrstiti na kožu ili preko obloga bez potrebe za dodatnim zavojem ili trakama.

Koristeći gaze samolepljive, obezbeđujete siguran i pouzdan fiksiran oblog ili previjanje. Samolepljivi sloj omogućava da se gaze čvrsto pričvrste na kožu ili drugu površinu, čime se osigurava da oblog ostane na mestu i pruži potrebnu zaštitu ili podršku tokom lečenja.

Ove gaze su praktične za upotrebu kako u profesionalnim medicinskim ustanovama, tako i za prvu pomoć kod kuće. Pakovanje od 100 komada obezbeđuje dovoljno materijala za različite situacije i primene. Samolepljive gaze su hipoalergene i sigurne za korišćenje na osetljivoj koži, čineći ih izuzetno korisnim dodatkom za održavanje higijene i brige o ranama ili povredama.

Dodatne informacije

Težina0.250 kg
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad na kupovinu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram