Iglice za akupunkturu 100kom

Kategorija:
Standardna dostava u roku od 2 do 5 radnih dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
Uračunata cena poštarine prilikom plaćanja

Opis

Iglice za akupunkturu su tanki, sterilisani metalni šiljci koji se koriste u akupunkturi, tradicionalnoj kineskoj medicini i drugim terapijama. Ove iglice se pažljivo postavljaju na određene tačke na telu kako bi se postigla stimulacija i ravnoteža energetskih tokova, poboljšala cirkulacija i ublažili različiti zdravstveni problemi.

Iglice za akupunkturu obično su jednokratne i sterilisane, čime se osigurava bezbednost i higijena tokom tretmana. One su dostupne u različitim dužinama i debljinama, kako bi se prilagodile različitim tehnikama i potrebama pacijenata.

Kada se koriste pravilno od strane obučenih akupunkturista, iglice za akupunkturu mogu pružiti olakšanje od različitih zdravstvenih problema kao što su bol, stres, nesanica, anksioznost i mnogi drugi. Pre nego što se odlučite za upotrebu iglica za akupunkturu, važno je konsultovati se sa licenciranim akupunkturistom ili stručnjakom za alternativnu medicinu kako biste dobili pravilno vođstvo i tretman.

Dodatne informacije

Težina0.350 kg
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad na kupovinu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram