Medicinska vata 1kg

1,350 рсд

Kategorija:
Standardna dostava u roku od 2 do 5 radnih dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
Uračunata cena poštarine prilikom plaćanja

Opis

Medicinska vata u pakovanju od 1 kilogram je osnovni medicinski materijal koji se široko koristi u zdravstvenoj industriji i pruža brojne svrhe. Medicinska vata je napravljena od čistog pamuka i obično dolazi u obliku rastresite mase ili rolne.

Ova vata se koristi za različite medicinske svrhe, uključujući:

 1. Previjanje rana: Vata se koristi za stvaranje obloga koji apsorbuju krv i eksudate sa rana kako bi se održala higijena i podstakao proces zarastanja.
 2. Zaštita: Vata se koristi kao meka podloga ispod gipsa, ortopedskih aparata ili drugih medicinskih pomagala kako bi se smanjio pritisak i trenje na koži.
 3. Aplikacija lekova: U nekim slučajevima, medicinska vata se koristi za aplikaciju lekova ili tretmana na površinu kože.
 4. Brisanje: Koristi se za brisanje kože ili površina tokom medicinskih postupaka radi održavanja higijene.

Medicinska vata je neophodan materijal u svakoj medicinskoj ustanovi i koristi se za različite primene. Pakovanje od 1 kilogram obezbeđuje dovoljno vate za različite medicinske zadatke i tretmane. Važno je da se vodi računa o sterilnosti prilikom rukovanja medicinskom vatom kako bi se izbegla kontaminacija i očuvala bezbednost pacijenata.

Dodatne informacije

Težina1 kg
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaNazad na kupovinu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram