Ventuze (čašice)

27 rsd

50kom - 200kom
40rsd/kom
210kom - 600kom
35rsd/kom
610kom - 1000kom
30rsd/kom
1000kom +
27rsd/kom
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Standardna dostava u roku od 2 do 5 radnih dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
Uračunata cena poštarine prilikom plaćanja

Opis

Ventuze, poznate i kao čašice, su esencijalni alat za izvođenje hidžame terapije i drugih sličnih tretmana. Naše ventuze su pažljivo izrađene kako bi pružile visokokvalitetnu i sigurnu terapiju za klijente.

Ventuze se koriste tako što se stvaraju vakuum u čašama i postavljaju na određene tačke na koži. Ovo stvaranje vakuma pomaže da se poboljša cirkulacija krvi, smanji napetost mišića i stimuliše limfnu drenažu. Osim što su korisne za terapeute koji izvode hidžamu, ventuze se takođe mogu koristiti u spa centrima i salonima za tretmane opuštanja.

Naše ventuze su izrađene od visokokvalitetnog materijala i dolaze u različitim veličinama kako bi se prilagodile različitim delovima tela. Imaju dobru usisnu moć i garantuju siguran i efikasan tretman. Bez obzira na to da li ste profesionalni terapeut ili osoba koja želi praktikovati hidžamu kod kuće, naše ventuze će vam pomoći da postignete najbolje rezultate i pružite optimalno iskustvo vašim klijentima.

 

 

Dodatne informacije

Težina0.013 kg
Veličina

2cm, 3cm, 4cm, 5cm, 6cm, 7cm

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad na kupovinu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram