Akcija!

Aparat za zagrevanje ulja

Original price was: 9,499 рсд.Current price is: 7,499 рсд.

Kategorija:
Standardna dostava u roku od 2 do 5 radnih dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
Uračunata cena poštarine prilikom plaćanja

Opis

Aparat za zagrevanje ulja za masažu je praktičan uređaj koji omogućava održavanje konstantne i prijatne temperature ulja tokom masažnih tretmana. Naš aparat za zagrevanje ulja za masažu je pažljivo dizajniran da omogući terapeutima preciznu kontrolu temperature ulja i udobnost klijenata tokom tretmana.

Ovaj aparat je opremljen sa spremnicima ili posudama za ulje, koje se postavljaju unutar uređaja radi zagrevanja. Terapeuti mogu postaviti željenu temperaturu kako bi ulje bilo optimalno za masažu. Konstantna temperatura ulja omogućava ravnomernu i prijatnu primenu tokom tretmana, doprinoseći opuštanju i dobrobiti klijenata.

Naš aparat za zagrevanje ulja za masažu je idealan za spa centre, salone za masažu i profesionalne terapeute. Omogućava vam da pružite premium iskustvo klijentima, obezbeđujući konstantno toplu i prijatnu masažu. Bez obzira na vrstu ulja koje koristite ili tip masaže koji pružate, ovaj aparat će unaprediti kvalitet i udobnost vaših masažnih tretmana.

 

Dodatne informacije

Težina0.5 kg
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad na kupovinu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram