Akcija!

Bočica za ulje 500ml

Original price was: 699 рсд.Current price is: 549 рсд.

 

Kategorija:
Standardna dostava u roku od 2 do 5 radnih dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
Uračunata cena poštarine prilikom plaćanja

Opis

Bočice za ulje zapremine 500 ml su idealne za skladištenje i doziranje različitih tipova ulja, uključujući aromaterapeutska ulja, bazna ulja ili ulja za masažu. Ove bočice su često korišćene u spa centrima, salonima za masažu i kod osoba koje vole praktikovati aromaterapiju kod kuće.

Bočice za ulje su obično napravljene od kvalitetnog materijala, kao što su staklo ili plastika, i opremljene sigurnim poklopcem koji sprečava curenje ili isparavanje ulja. Neki modeli dolaze sa dozatorima ili pumpicama koje omogućavaju precizno doziranje i primenu ulja tokom tretmana.

Kapacitet od 500 ml omogućava često korišćenje i skladištenje veće količine ulja, što je posebno korisno u profesionalnom okruženju. Bočice za ulje vam pomažu da očuvate kvalitet ulja i omoguće brzo i efikasno doziranje tokom masaža ili aromaterapije. Bez obzira na vaše potrebe, ove bočice za ulje će vam omogućiti praktičnost i preciznost pri radu sa različitim vrstama ulja.

Dodatne informacije

Težina0.5 kg
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad na kupovinu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram